Hielspoor behandelen

Hielspoor behandelen

Hielspoor behandelen

Hielspoor (ook wel ‘Fásciïtis Plantaris’) kan heel pijnlijk zijn en u behoorlijk beperken in het dagelijks leven. Heel veel mensen krijgen hier vroeg of laat last van. Geschat wordt dat 15% van alle mensen last van hebben hielpijn. Dat is behoorlijk veel en de kans is dus vrij groot dat u daar één van bent of wordt. Vrij zeker is dat u iemand kent met deze klachten.

Onder de voet loopt een pees, de zogenaamde peesplaat. Deze loopt vanaf je tenen naar de hiel. Je kunt deze pees goed voelen met je vingers als je je voetboog hol maakt. De peesplaat  wordt tijdens het lopen voortdurend uitgerekt en de aanhechting bij het hielbot komt onder grote druk te staan. Hierdoor kan het botvlies geïrriteerd raken en gaan ontsteken. Er ontstaat dan een stukje verkalking aan het bot. Dit wordt hielspoor genoemd.

Hielspoor zooltjes

Hielspoorklachten kunnen heel goed worden verholpen of in elk geval worden verminderd door het dragen van speciaal hiervoor ontworpen hielspoor zooltjes. Als je hebt gelezen wat de meest voorkomende oorzaken bij hielspoor zijn, begrijp je ook waarom. Hielspoor zooltjes ondersteunen de voeten op de juiste plaats en hebben een corrigerend effect.

Erg vervelend deze klachten! Probeer eens een van onze inlegzolen en ervaar het verschil!

Wij mogen niet zeggen dat klachten verholpen worden, maar 95% van de mensen die onze inlegzolen gebruiken hebben profijt bij het gebruik ervan.

De zolen van Mysole zijn anders dan andere inlegzolen.
De Mysole inlegzolen kunnen hielspoor behandelen omdat deze samen met Podotherapeuten en zelfs worden voorgeschreven voor Podotherapeuten.

Uiteraard bieden wij geen garantie.

Mochten de klachten niet verminderen of genezen raden wij u toch aan om medisch advies in te winnen.

Voor dagelijks gebruik en het voorkomen van klachten raden wij wel onze inlegzolen aan.

 

Bekijk welke inlegzool voor u geschikt is!

Bekijk ook deze inlegzolen eens:


			

Geef een reactie